oktober 29, 2016

Betaling en verzending

Bij alle producten die wij aanbieden is door ons gekeken of het mogelijk is om deze te verzenden.
Wanneer u een kleine lamp koopt gaat dit natuurlijk eenvoudiger dan wanneer u een grote kast koopt.
De verschillende verzendmethoden worden automatisch aan uw bestelling gekoppeld: koopt u iets kleins, dan krijgt u de mogelijkheid om voor verzending te kiezen. Koopt u iets groots, dan is enkel de mogelijkheid ‘afhalen of bezorgen’.

Heeft u iets kleins gekocht en gekozen voor verzending? Dan kunt u simpelweg het verschuldigde bedrag naar ons overmaken o.v.v. het bestelnummer. Voor de bankgegevens zie hieronder.

Heeft u iets groots gekocht, zoals een kast, dan nemen wij na de bestelling contact met u op voor de verdere afhandeling. Samen wordt er een afspraak gemaakt voor het afhalen

Bezorgen

Graag bezorgen wij uw bestelling. Hiervoor moeten wij helaas wel kosten in rekening brengen. Wilt u uw bestelling bezorgd hebben? Kies dan voor de verzendmethode ‘afhalen’ en neem contact op om afspraken te maken voor bezorging. Wij hanteren altijd scherpte tarieven voor bezorging.

iDeal

Wij maken voor iDeal gebruik van de diensten van Mollie. Kiest u voor betaling via iDeal kan het daarom zijn dat u de naam ‘Mollie’ aantreft op uw bankafschrift.

Verzendkosten

Wij hanteren de normale PostNL tarieven, zonder hier op te verdienen. Dat wil zeggen: een normaal pakket kost € 6,95, een pakket groter dan 1 meter kost € 13,25.

Bankgegevens Vanilla Seasons:

IBAN: NL41RABO0117095583 t.n.v. Vanilla Seasons.